O PODJETJU natisni E-pošta

Podjetje FOB je bilo ustanovljeno leta 1993. Sprva smo poslovali na dveh lokacijah, v Ajdovščini in Novi Gorici, leta 2000 pa smo se preselili v nove poslovne prostore v Vipavi (obrtna cona FARMA Vipava), ki se nahajajo tik ob izhodu iz avtoceste Nova Gorica – Ljubljana. Naša osnovna dejavnost je grosistična prodaja inštalacijskega materiala za vodovod in ogrevanje.

Vse od ustanovitve si prizadevamo za to, da bi v svoji ponudbi inštalacijskega materiala zastopali predvsem priznane in uveljavljene proizvajalce, kot so Emmeti, Ferroli, IMIT, Styleboiler, Frabo ... Kljub temu, da se je v zadnjih letih večina naših konkurentov preusmerila v iskanje nizko-cenovnih izdelkov, smo se v našem podjetju odločili, da bomo ostali zvesti naši osnovni usmeritvi in še naprej zastopali uveljavljene evropske in predvsem italijanske proizvajalce. Odločeni smo, da tako ostane tudi v prihodnje, da se raje kot iskanju nizko-cenovnih dobaviteljev, posvečamo grajenju dobrega in dolgotrajnega odnosa z našimi obstoječimi partnerji.

Vrednote, ki jih sledimo pri našem poslovanju so:

  • ohranjanje istih, kvalitetnih prodajnih programov;
  • hitra odzivnost in hitra dobava blaga;
  • prijazen in razumevajoč odnos z našimi partnerji (tako dobavitelji kot tudi kupci).

Fob vipava

Nekaj naših najpomembnejših poslovnih partnerjev:

 
Emmeti logo  Emmeti 1
Raziskave, inovacije, napredna tehnologija in odgovornost do okolja, so stebri, na katerih že več kot 35 let temelji podjetje Emmeti. Osnovna dejavnost podjetja je proizvodnja in prodaja instalacijskih izdelkov in sistemov, ter klimatskih naprav in izdelkov za rabo obnovljive energije. Skupina Emmeti je pomemben in prepoznaven igralec na italijanskem in svetovnem tržišču. Proizvodne in prodajne kapacitete podjetja se raztezajo na površini 55.000m2.
V skupino so vključeni trije proizvodni obrati in pet poslovalnic po svetu. Podjetje je prisotno v več kot 65 državah sveta, s skupno mrežo 400 veletrgovcev, ki oskrbujejo več kot 10.000 kupcev.

S podjetjem Emmeti sodelujemo že vse od našega nastanka, smo njihov najpomembnejši partner na področju Slovenije in edini pooblaščeni prodajalec sistema večplastnih cevi in fitingov Gerpex za Slovenijo.
   
Ferroli logo  Ferroli
Podjetje Ferroli je bilo ustanovljeno leta 1955 in se od tedaj razvilo v enega izmed največjih svetovnih proizvajalcev industrijskih in hišnih sistemov ogrevanja in klimatizacije. Podjetje zaposluje več kot 3.000 delavcev, ima 22 dislociranih enot po celem svetu in 11 proizvodnih obratov.
S podjetjem Ferroli sodelujemo vse od našega nastanka in že vsa leta zastopamo njihovo blagovno znamko Fer. Poglavitni izdelki podjetja Ferroli, ki jih prodajamo na slovenskem trgu so: gorilniki na pelete, litoželezni kotli na olje in trda goriva, oljni gorilci, ventilkonvektorji in radiatorji.
   
Imit logo  
Podjetje IMIT je bilo ustanovljeno leta 1917. Ob svojem nastanku se je ukvarjalo predvsem s proizvodnjo manometrov. V petdesetih letih 20. stoletja je podjetje razširilo svojo dejavnost na proizvodnjo termostatov, ki je postala v osemdesetih letih poglavitna dejavnost podjetja. V zadnjih desetletjih je podjetje še razširilo svojo dejavnost v smeri proizvodnje raznovrstne elektronske opreme za upravljanje temperature.
S podjetjem IMIT sodelujemo vse od našega nastanka. 
   
Frabo logo  

Podjetje FRABO, ki je bilo ustanovljeno leta 1969, sodi danes med vodilna italijanska podjetja za proizvodnjo spojk iz bakra, nerjavečega jekla, brona ter ogljikovega jekla. Proizvodnja podjetja FRABO vključuje 16 skupin izdelkov (skupaj preko 4.000 različnih proizvodov). Podjetje je locirano v Italiji, svoje prodajne enote pa ima še v Franciji, Španiji in Romuniji.
V našem prodajnem programu zastopamo podjetje FRABO s prodajo cevi in spojk iz »ogljikovega jekla« C-PRESS

 

   

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

FOB d.o.o.
Goriška cesta 5/C
5271 Vipava

Tel: (05) 36 87 133
Mobi: 051 301 017
Faks:
(05) 36 87 134
 

E-mail: fob@siol.net

Kje smo? - zemljevid

NOVO V PONUDBI

Radiatorji ALBA (FARAL)
thumb ALBA-3D
Preberi več ...